Rólunk

Rólunk

A GP Consulting Kft. a magyar biztosításközvetítői szektor egyik piacvezető többes ügynök cége.

Célunk a családok és vállalkozások anyagi biztonságának megteremtése az általunk közvetített biztosítási szolgáltatásokon keresztül.

Ma országos lefedettséggel, több mint 500 regisztrált tanácsadóval szolgáljuk a mintegy 80 ezer ügyfelünket. Hét milliárd forint állománnyal rendelkezünk. Ezt a tradíciónkat megtartva és tapasztalatainkat felhasználva 2 területen újítjuk meg vállalatunkat:

  • Generációs nyitás a GPC csapatában. Tapasztalatainkat felhasználva, új, Y-generációs divíziót indítunk, ahol sikeres, hiteles szakemberek a rövidesen induló GPC Akadémia keretében adják át ismereteiket a hozzánk csatlakozó fiataloknak. Részükre egyedülálló érdekeltségi rendszert és gyors karrier lehetőséget kínálunk.
  • Az online értékesítéssel az ügyféligényekre gyors, direkt megoldásokat adunk, egyben az innovatív IT megoldásokkal a személyes tanácsadók még hatékonyabb munkáját is támogatjuk

Termékeink mind lakossági, mind a vállalati területen megoldást nyújtanak az optimális biztosítási védelem kialakításában. Tényleges kockázatokhoz illeszkedő biztosítási programot dolgozunk ki és működtetünk partnereink részére. Költséghatékony és rugalmas megoldásokat kínálunk.

Kínálatunk:
Vagyon, gépjármű és felelősségbiztosítások teljes területe
Mezőgazdasági növény-, vagyon-, felelősség biztosítások
Életbiztosítások, balesetbiztosítások
Egészségprogram
Megtakarítások, befektetések
Nyugdíjprogramok
Fundamenta – Lakáskassza

Cég adatok :
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft
1132 Budapest, Váci út 36-38

Cégjegyzék szám: 01-09-077840
Adószám: 10575554-4-41
Közösségi adószám : HU10575554

Pénzforgalmi jelzőszám:
12001008-00104569-00100006
Raiffeisen Bank Rt 1054 Budapest, Akadémia u 6

PSZÁF határozat száma: EN-II/M-7/2010, EN-II/P-8/2010

A GP Consulting Kft. biztosítóban befolyásoló részesedéssel nem rendelkezik.

A GP Consulting Kft.-ben a Generali Biztosító Zrt. befolyásoló részesedéssel rendelkezik. A GP Consulting Kft. az IVASS által vezetett Biztosítói Csoportok Nyilvántartásába 26-os sorszámon bejegyzett Generali Csoporthoz tartozó Társaság.

A Magatartási kódexünk ide kattintva érhető el.
A Környezet- és klímavédelmi csoportszintű szabályozásunk ide kattintva érhető el.